• De scherpste prijzen
 • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
 • Snelle levertermijn
 • Eigen studio

MILIEUVRIENDELIJK

Beschrijving

Materiaal

Het resultaat is een gerecycleerde, duurzame draagtas waar geen boom hoefde voor gekapt te worden! Het reliëf van het papier geeft de opdruk een ambachtelijke look en feel.

Bedrukking

Zowel de binnen- als buitenzijde van de doos kan worden bedrukt in PANTONE kleuren en CMYK. Zie onderstaande (naast de offerteaanvraag) opties welke de doos een extra luxe uitstraling kunnen geven.

Min. oplage

500 Stuks uit VO. 100st uit voorraad snel leverbaar met standaard afmeting ,uitvoering en bedrukking in 1 kleur *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

[TABS_PRO id=1505]

Milieu-vriendelijke draagtassen
Peropack Verpakkingen met respect voor onze aarde.
Plastic zakje mogen niet meer gratis uitgedeeld worden!!! Bij Peropack kan u terecht voor het alternatief. Wij helpen u MILIEUVRIENDELIJKE DRAAGTAS voor uw bedrijf, instelling , of evenement te vinden !  *STERK IN PRIJS EN KWALITEIT*
WAAROM MILIEUVRIENDELIJKE DRAAGTASSEN? Zo kan iedereen zijn steentje bijdragen aan het behoud van onze duurzame planeet.

Lees meer over MILIEUVRIENDELIJK »»

Extra uitleg: MILIEUVRIENDELIJK

Milieuvriendelijke draagtassen bedrukken

De moderne klant let tegenwoordig heel erg op de milieubewustheid van een bedrijf. Daarnaast is het tegenwoordig niet meer toegestaan om gratis plastic tassen uit te delen aan uw klanten. Gelukkig biedt PeroPack een fantastisch alternatief waar zowel u als uw klanten blij van worden: Bedrukte milieuvriendelijke draagtassen.

Een ruim aanbod aan milieuvriendelijke draagtassen

Ieder bedrijf, winkel of evenement is anders, daarom geloven wij niet in één enkele soort milieuvriendelijke draagtas voor iedereen. Op onze site vindt u een breed aanbod aan verschillende soorten draagtassen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • FSC papieren draagtassen
 • R-pet draagtassen gemaakt van gerecyclede flessen
 • Zero Tree draagtassen gemaakt van gerecycled katoen
 • Katoenen draagtassen bedrukken
 • Canvas tassen bedrukken
 • Bamboe tassen bedrukken
 • Draagtassen gemaakt van kurk
 • Stevige draagtassen gemaakt van gerecycled papier
 • Bedrukte tassen gemaakt van gerecycled plastic
 • Ecologische tassen gemaakt van stone paper, bestaand uit 80% steen!

 

Al onze tassen zijn compleet bedrukbaar. Zo kunt u ervoor kiezen om een tas te bedrukken met logo, maar ook om een motief op de gehele tas te laten plaatsen. Heeft u hier hulp bij nodig? Dan kunnen wij u hiervoor ook in bijstaan.

NIEUW!! Digitale druk in full colour / CMYK bedrukt. vanaf 100-stuks: katoen/canvas , papier tassen , Zerotree tassen en nog veel meer…..

Milieuvriendelijk, ecologisch maar ook zeker voordelig

Goed zijn voor het milieu hoeft geen meerprijs te hebben. Daarom bieden wij onze klanten altijd de laagste prijs, ook als ze kiezen voor milieuvriendelijke draagtassen.

De kosten en minimale oplage verschillen per specifiek product. Dus kijk goed wat het beste bij u en uw budget past. Onze milieuvriendelijke tassen zijn al beschikbaar vanaf een oplage van 100 stuks, bekijk bijvoorbeeld onze zero tree draagtassen.

Let wel op: veel ecologische en gerecyclede producten kunnen per tas of verpakking variëren. Dit komt omdat het materiaal zelf bestaat uit gerecyclede producten met als gevolg dat kleur een kleine afwijking kan hebben. Persoonlijk vinden wij dit bijdragen aan de charme en authenticiteit van het product.

Ook voor onbedrukte ecologische draagtassen

Wist u dat PeroPack niet alleen één van de grootste drukkers is van milieuvriendelijke draagtassen, maar ook beschikbaar is voor iedereen die onbedrukte draagtassen kopen wilt?

U vindt hier ons complete aanbod aan onbedrukte eco draagtassen.U kunt ze blanco gebruiken, maar natuurlijk ook zelf bedrukken.

Meeste van deze tassen zijn verkrijgbaar onbedrukt uit onze voorraad – wenshop

Uw kunt meerder draagtassen al vanaf *100st , tot 6 kleuren , met snelle levering laten bedrukken.

 

*De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Ter info. De tassenkleur is nooit gelijk aan de vorige productie of formaat , vanwege het natuurlijke materiaal en de verschillende bewerking.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon