• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Wijntassen & wijndozen

Beschrijving

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

Lees meer over Wijntassen & wijndozen »»

Extra uitleg: Wijntassen & wijndozen

Kies uit onze wijncollectie om uw flessen te verpakken in luxe en stijl met een mooie wijn verpakking of in een geschenkdoos,
Deze luxe WIJNTASSEN & DOZEN voor uw flessen , zijn de meest luxueuze verpakking die verkrijgbaar zijn , die uw product en naamsbekendheid een extra elan geven.
Wijn-verpakkingen leverbaar in verschillende materialen en uitvoeringen, voor 1, 2, 3 of 6 flessen.
De WIJNTASSEN & DOZEN voor wijnflessen kunnen wij in elk gewenste formaat creëren volgens uw smaak en naargelang de stijl én formaat van uw product. leverbaar diverse soort materiaal en ook eventueel voorzien van een inlay waardoor de flessen stevig vast zitten.

Wij hebben ook wijnverpakkingen op voorraad, die u snel een kleine oplage draagtassen kunt bestellen. Deze hebben wij beschikbaar in standaardformaten en kleuren. Hierdoor kunnen deze tassen snel bedrukt of onbedrukt leveren.

Heeft u vragen over het bedrukken van wijntassen, wijndozen ,wijnverpakkingen of naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan door op één van onze producten te klikken.

 


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon