• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Bamboo draagtassen

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een omslag

Handvat

Aangestikte lussen van 80 x 2.5 cm

Materiaal

Bamboo 100gr

Kleuren

Wit

Bedrukking

zeefdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

[TABS_PRO id=273]

Milieuvriendelijke draagtassen vervaardigd in bamboe, met optioneel zij en/of bodemvouw.

Lees meer over Bamboo draagtassen »»

Extra uitleg: Bamboo draagtassen

Bamboe is een mooi voorbeeld van ontwikkeling van duurzame en natuurlijke grondstoffen voor draagtassen. “Bamboe groeit als kool” na de oogst groeit het snel weer aan en het zorgt voor bodemevenwicht en voorkomt erosie. De opbrengst van de bamboe oogst is groot en het kan op verschillende bodemtypen worden verbouwd. Het verbruikt weinig water en neemt veel CO2 uit de lucht op. Goed voor het milieu dus!

De geweven stof uit bamboevezels lijkt veel op katoen weefsel, maar het materiaal is van nature zachter en kan vrijwel onbewerkt tot draagtassen worden verwerkt.

Bamboe tassen laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap? Dat kan al vanaf 100 stuks in alle beschikbare standaard formaten. Bij afname van min. 1000 stuks kan u zelf de uitvoering, formaat en hengsels bepalen. Indien u min. 2000 stuks afneemt, kan u ook de materiaalkleur kiezen. Hou in dat geval wel rekening met een levertermijn van 13 – 14 weken.

Heeft u snel draagtassen met bedrukking nodig voor een beurs of een ander event? Wij hebben ook bamboe tassen op voorraad welke wij in kleine oplages kunnen bedrukken. Levering binnen 3 of 10 werkdagen mogelijk, mits toeslag.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon