• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Juca draagtassen

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een bodemvouw

Handvat

2 katoenen hengsels van 50 x 4 cm

Materiaal

Binnenzijde katoen, buitenzijde geweven jute

Kleuren

Rood, zwart of donkerblauw

Bedrukking

zeefdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

[TABS_PRO id=273]

Deze tassen zijn vervaardigd van een combinatie van geweven jute aan de buitenzijde en katoen aan de binnenzijde. Deze katoenen binnenzijde beschermd tegelijk ook de inhoud van de tas.

Lees meer over Juca draagtassen »»

Extra uitleg: Juca draagtassen

Deze tassen zijn vervaardigd van een combinatie van geweven jute aan de buitenzijde en katoen aan de binnenzijde. Deze katoenen binnenzijde beschermd tegelijk ook de inhoud van de tas. De geweven structuur aan de buitenzijde geeft deze tassen een trendy en luxe uitstraling. De bovenzijde van de draagtas is omgeslagen voor extra draagkracht. De canvas draaglussen zijn aan de buitenzijde van de tas bevestigd met een dubbel stiksel voor extra duurzaamheid.

Wil u deze tas laten bedrukken met uw eigen logo of een persoonlijke boodschap? Dat kan al vanaf 100 stuks in zeefdruk en dat tot 4 kleuren.

Heeft u snel tassen met bedrukking nodig voor een beurs of ander event? Wij hebben de juca bags op voorraad welke wij in kleine oplages kunnen bedrukken. Levering binnen 3 of 10 werkdagen is mogelijk, mits een toeslag.

Wilt u deze draagtassen op een ander formaat laten maken en volledig aan uw wensen personaliseren? Dan kunnen wij de door u gewenste tassen laten vervaardigen met een minimum oplage van 1.000 stuks. Men dient dan wel rekening te houden met een levertermijn van 12 – 14 weken.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon