• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Papieren venstertassen

Beschrijving

Uitvoering

Voorzien van een transparant A4 insteekvenster

Handvat

Voorzien van 2 katoenen koorden

Materiaal

170 grs. wit papier, glans gelamineerd

Bedrukking

Zeefdruk/offset druk

Min. oplage

100 st. *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

[TABS_PRO id=1638]

Op zoek naar een papieren tas die u per event kan personaliseren? Dan zijn de papieren venstertassen de perfecte oplossing! Deze papieren tassen zijn voorzien van een transparant A4 insteekvenster waardoor er gemakkelijk een flyer kan worden ingestoken. Zo kunt u deze tassen per event voorzien van een actuele uiting. Enkel te bedrukken aan de achterzijde.

Lees meer over Papieren venstertassen »»

Extra uitleg: Papieren venstertassen

Papieren luxe venstertassen worden gemaakt van 170 grams papier en zijn voorzien van een glans laminaat, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De omslag waar de koorden doorheen gaan en de bodem zijn extra verstevigd met karton.

Op de voorzijde van de tas bevindt zich een transparant insteekvenster voor een A4 formaat flyer. Deze kan gemakkelijk in het venster worden geschoven. Deze kunnen aan de andere zijde bedrukt worden met uw logo of tekst. Op deze manier zijn de papieren tassen gemakkelijk en snel te personaliseren voor bijvoorbeeld een event, beurs, congres of als presentje.


Minimum oplage

Minimum oplage 100 st.: deze kleine oplage zijn ook te verkrijgen in formaat 36+12x40cm wit of zwart glans gelamineerd. Levering 3 à 10 werkdagen zijn mits meerprijs en zijn beperkt tot 6 PMS-kleuren aan achterzijde.

Vanaf 500 stuks kunnen we deze tas vervaardigen in elke gewenste afmeting, bedrukking (full-colour) en afwerking vanaf meerdere locaties met levertermijn 5 – 6 weken (Europa) of 10 – 12 weken (Verre Oosten).

De gunstigste prijs is deze van VO.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon