• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Snel geleverd

Beschrijving

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

SNEL GELEVERD! opzoek naar bedrukte producten met uw eigen logo of onbedrukt?

Dat kan bij ons! Wij bieden een ruim assortiment aan, leverbaar in kleine oplages. De levertijd word per product vermeld.

onbedrukt uit voorraad ca.3 werkdagen. *Bedrukt is doorgaans binnen 10 werkdagen, maar ook expres-(72uurs)-levering is mogelijk. (*De opdruk-kleuren mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden en gewenste levertermijn)

Meeste worden gedrukt enkel op de voor- en/of achterzijde van de tas.  Zeefdruk is het alleen mogelijk om volle kleuren te drukken zonder rasters en/of aflopende bedrukking. Papieren tassen in offset-bedrukking is rondom wel mogelijk!

voor meer informatie klikt u gewoon op het product

Lees meer over Snel geleverd »»

Extra uitleg: Snel geleverd

Hierboven vindt u een overzicht van sommige uitvoeringen, Wenst u toch iets anders of voor speciale wensen met betrekking tot de bedrukking en/of voor spoed leveringen neemt u a.u.b. contact met ons op, wij helpen u graag verder.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon