• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Vilt – Tote bag

Beschrijving

Handvat

2 vilten lussen van 50 x 2,5 cm

Materiaal

220 grs vilt

Kleuren

Lichtgrijs, donkergrijs of zwart

Bedrukking

Zeefdruk

Min. oplage

100 stuks *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

[TABS_PRO id=680]

De vilten Tote bag draagtas is een mooie luxe tas die voor iedereen past. De tassen hebben een warme en luxe uitstraling. Draagtassen in vilt worden vaak gebruikt in de retail en in de woon- en interieurbranche. De vilt tassen kunnen hergebruikt worden, zijn duurzaam en zien er stoer en toch elegant uit.

Lees meer over Vilt – Tote bag »»

Extra uitleg: Vilt – Tote bag

Duurzame vilten draagtassen voorzien van 2 luxe zwart koorden voor een optimaal draagcomfort. Uitgevoerd in 220grs. vilt. Een lange levensduur, gekoppeld aan een aantrekkelijk prijsniveau maakt deze vilten draagtas tot interessante reclametassen met een draagkracht van ca. 8kg.  De vilten schoudertassen zijn zeer leuke tassen die voor iedereen passen.

Vilt draagtassen laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap? Dat kan al vanaf 100 stuks op bestaande draagtassen uit voorraad. Vilt tassen worden door middel van zeefdruk bedrukt, in 1 tot 4 kleuren en zijn leverbaar uit voorraad in 2 formaten en maar liefst 6 verschillende materiaalkleuren: zwart, lichtgrijs, donkergrijs, blauw, oranje en bordeaux rood.

Voor ingekleurde vilt is de minimale oplage 2.000 stuks, leverbaar op 12 – 14 weken. Vanaf 500 stuks kunnen we deze tas in elk gewenst formaat en in elke gewenste uitvoering leveren, zelfs full colour print is dan mogelijk.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon