• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

Intussen recycleren we allemaal ons huishoudafval. Op deze manier worden er grote hoeveelheden plastic afval gescheiden en gerecycled. Nadat het plastic gerecycled is wordt er ca. 20% nieuw plastic toegevoegd. Het gerecyclede materiaal wordt verwerkt waarmee nieuwe producten worden gemaakt, zoals gerecyclede ECO plastic tassen.

Recycleren van huishoudafval doen we intussen allemaal. Op deze manier worden er grote hoeveelheden plastic afval gescheiden en gerecycled. Nadat het plastic gerecycled is wordt er ca. 20% nieuw plastic toegevoegd. Het gerecyclede materiaal wordt verwerkt waarmee nieuwe producten worden gemaakt, zoals gerecyclede plastic tassen.

Kurk is een ecologisch en milieuvriendelijk materiaal en voorzien van lange lussen.

Kurk heeft een mooie structuur en is sterk en duurzaam waardoor het uitermate geschikt is voor het maken van draagtassen.
Deze draagtassen zijn zeer makkelijk schoon te maken, zijn waterafstotend en voelen zacht aan.

De kledinghoezen beschermen uw kleding tegen vuil en om deze zo gemakkelijk te vervoeren.

Ideaal voor maatpakken, bruidskleding, communiekleding, feestkleding en evening dresses.

De unieke combinatie tussen een plastic tas en een plastic verzendverpakking is de verzendtas. De versterkte uitgestanste handgreep geeft de plastic verzendtassen het uiterlijk van een plastic tas.

Het sterke coex materiaal en de permanent hechtende plakstrip zorgen ervoor dat uw spullen veilig bij uw klant aankomen.

Verkrijgbaar in 2 formaten en in de kleuren wit, zwart, zilver, groen, oranje, rood en roze.

Right Menu Icon