• De scherpste prijzen
  • Breed assortiment
Professionals sinds 1992
  • Snelle levertermijn
  • Eigen studio

papieren zakjes – platte greep

Beschrijving

Handvat

Voorzien van 2 papieren platte lussen.

Materiaal

70, 80, 90 of 100 grs. wit, bruin of gerecycled kraft papier

Bedrukking

Zeefdruk of Flexodruk

Min. oplage

250 st. *

* De opdrukkleur mogelijkheden zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheden

[TABS_PRO id=702]

Deze te bedrukken draagtas is voorzien van een plat handvat uit papier. Omwille van de interessante prijs wordt deze vaak gebruikt voor scholen, overheden en instellingen.

Er zijn meerdere formaten met extra brede bodem beschikbaar. Tot 6 kleuren opdruk mogelijk, full color.

Ook kleine afnames zijn mogelijk  in verschillende formaten, vraag voor meer details een passende prijsofferte aan via onderstaande knop. Wanneer u vragen heeft, aarzel niet contact te nemen. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Zoekt u “Take Away” draagtassen? Klik dan hier

Lees meer over papieren zakjes – platte greep »»

Extra uitleg: papieren zakjes – platte greep

De papieren zakje is een meer milieuvriendelijk alternatief voor uw plastic draagtas. Deze papieren zakjes met platte grepen zijn eenvoudig en budgetvriendelijk. De scherpe prijs maakt deze tas ideaal als promotiemiddel.

De zowel in witte, bruine als gerecyclede kraft verkrijgbare tas kan bedrukt worden met uw logo of tekst. Afhankelijk van de gewenste draagkracht voorzien we de tas in 70 tot 100gr.

Deze papieren draagtassen zijn ook te verkrijgen met een voorgedrukt design, bekijk de papieren draagtassen met opdrukdesign hier >>

Vraag meer info over de mogelijkheden. Wens je eerder een papieren draagtas met katoenen koord? Bekijk dan zeker de luxe papieren draagtassen.


Minimum oplage

Minimum oplage 250 st.: deze kleine oplage worden op bestaande draagtassen en afmetingen uitgevoerd, gedrukt met PMS-kleuren tot full-colour als volledig rondom. Kleine oplages met levering 15 werkdagen zijn mits meerprijs.

Vanaf 3000 stuks kunnen we deze tas in meerdere gewenste formaten en in elke gewenste uitvoering leveren, de levertijd is dan minimum 5 à 6 weken.


Uitleg upload

Toegestane bestandstypen: ai, eps, pdf, png. Maximum grootte bestand 5Mb

Om er zeker van te zijn dat uw bedrukking geschikt is kunt u ons altijd een voorbeeld van de bedrukking sturen zodat wij u hierin kunnen adviseren. Ook kunnen wij intussen de clichékosten berekenen.

Wat vind je van deze product?

Wat vinden andere mensen van dit artikel?

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Right Menu Icon